snickeri-viklundsbygg

Snickare

Våra snickare i Stockholm utför alla slags utvändiga snickeriarbeten i och omkring vår huvudstad. Vår erfarna personal kan bistå såväl privat- som företagskunder med utvändigt snickeri.

Som kund kan du känna dig trygg i att vi tar hand om de olika arbetsmomenten med precision och kunnande. Våra välutbildade hantverkare har många år i branschen, vilket har gjort dem eftertraktade både på arbetsmarknaden och bland kunder. Vid snickeriarbeten som rör fastighetens utsida samordnar vi samtliga arbetsmoment.

Fönstersnickeri enligt dina önskemål

Vi erbjuder heltäckande tjänster inom snickerier som att bygga altan eller snickra ett fönster. Är du i behov av ett träfönster med speciella mått? Då kan våra snickare anpassa projektet enligt dina önskemål. En av din byggnads mest utsatta del är just fönster och dessa behövs tas om hand med extra omtanke. Därför behöver du också anlita en hantverkare som har stor kunskap och vet hur dessa delar ska behandlas. Vi delar gärna med oss av våra kunskaper och ger dig råd om hur du underhåller olika snickeriarbeten.

Utvändigt snickeri i Stockholm med stor precision

Kontakta oss för att bygga altan eller andra utomhusjobb till ett lågt pris i Stockholm med omnejd:

  • Vi utför de flesta typer av snickerijobb
  • Vårt arbetsområde är Stockholm med kranskommuner
  • Begär gärna en offert för att få veta ditt slutpris

Snickare i Stockholm till ett bra pris

Vi håller ett lågt pris på såväl invändigt som utvändigt snickeri i Stockholm med omnejd. Innan du väljer att anlita oss skickar vi gärna en offert. Vår personal har ett mycket gott rykte och anses som bra snickare i Stockholm för renovering. Våra tjänster kan bestå av allt från att bygga trappor och platsbyggda kök till grövre snickeri som husfasader.

vitt-renovering-kök
Behöver du hjälp med utvändigt snickeri eller en totalrenovering kan du skicka iväg en offertförfrågan för detta ändamål!