badrumsrenovering.viklundsbygg

Badrum och renovering

Välfungerande och snygga kök och badrum är centralt för att göra vardagen behaglig. Känner du att det är hög tid för en nystart och vill ha stöd i din köks- eller badrumsrenovering så finns vi till för dig.

Hos oss får du råd och hjälp med renovering, projektering och kostnadseffektivisering. Vi ger ditt hem nya funktioner och ett nytt utseende. Våra snickare i Stockholm har betydande hantverkserfarenhet och vi arbetar dagligen med att ta fram nya badrum och kök för hem att trivas i.

Renovera badrum – våra hantverkare ser till att slutresultatet blir perfekt

Vid en badrumsrenovering har det kakel och klinker som du väljer stor inverkan för rummets utformning och stil. Våra hantverkare kan bistå med kunskap och tips för att hjälpa dig att skapa den känsla du vill ha badrummet. Vi kan hjälpa dig att reda ut för- och nackdelar med olika ytmaterial, fogar och grundmaterial. Ta stöd av våra inspirerande badrumsexperter för att på ett lyckat sätt harmoniera golv, väggar med kommod och belysning. Precis som vid köksrenovering tar vi ansvar från ax till limpa genom projektering, genomförande och slutbesiktning. Självklart har vi våtrumsbehörighet och VVS-kompetens.

Nya kök och badrum i Stockholm

Vi sätter upp kakel i badrum och kök på ett sätt så att kunden kan känna sig trygg. Fördelarna med att anlita oss är många:

  • Kunniga hantverkare och tidseffektiv renovering
  • Platsbyggda kök enligt dina önskemål
  • Erfarna och inspirerande köks- och badrumsexperter

Vi renoverar ditt kök eller badrum till ett bra pris

Vårt helhetstänk är också ett väldigt resurseffektivt sätt att renovera på, eftersom hela köket och badrummet inte måste bytas ut. Det gör under för både din ekonomi och miljön.

Pris för kök och badrum i Stockholm varierar i relation till flera olika faktorer, till exempel rummens yta i kvadratmeter, de materialval som görs och de extra tillägg som kunden gör. Vid ditt inspirationsmöte kan du få en bättre översikt över kostnaderna för din renovering, inklusive pris för snickare och andra hantverkare. Du ska känna dig trygg hos oss.

Drömmer du om ett nytt badrum? Våra hantverkare hjälper dig från idé till sista spik!