Fasadmålning

Anlita oss på Vilkels Bygg och Måleri Stockholm AB om du vill ha hjälp med din fasadmålning ha pålitliga och kunniga målare som vet hur man arbetar effektivt utan att göra avkall på kvalitet så är vi ditt förstahandsval i Stockholm. Hos oss arbetar erfarna målare som kan hjälpa dig med diverse projekt i hemmet. Vår målsättning är att göra alla våra kunder nöjda vare sig det handlar om ett mindre måleriarbete där vi målar om barnrummet eller en noggrann tapetsering.

Erbjuder noggrann målning och fasadmålning

Vi erbjuder tjänster som fasadmålare i Stockholm. Det är nu som det är viktigt att göra sin fasadmålning. Vi är kunniga inom fasadmålning och och hjälper er med utvändig måleriservice i samband med komplett takläggning.

Vi erbjuder:

  • Höghöjdsmålning med skylift
  • Lavering
  • Ådring
  • Lasering
  • Fasadmålning

Få en offert baserad på dina önskemål

Kontakta våra målare i Stockholm för en prisvärd offert för måleri och tapetsering. För att du ska få ett pris baserat på dina behov kommer vi ta fram ett pris som grundar sig i det arbete du önskar få utfört. Utan dolda avgifter eller oväntade kostnader.

Om du önskar använda ROT-avdraget kommer detta framgå i offerten så att du i ett tidigt skede vet vad du kommer betala. Hör av dig för en offert så hjälper våra målare i Stockholm dig med ditt måleri och tapetsering.

Vi erbjuder dig ett konkurrenskraftigt och bra pris på måleri i ditt hem. Vi baserar vårt pris på arbetets omfattning, vad du önskar få gjort och förväntad arbetstid.  Kontakta oss på Vilkels Bygg och Måleri Stockholm AB för att få en offert! Glöm inte att ange om du vill använda ROT-avdraget för en extra prisvärd tjänst, då kan vi dra av priset direkt på fakturan.