takläggning-viklundsbyggochmåleri

Takläggning

Takläggning Stockholm

Vi på Vilkels Bygg och Måleri Stockholm AB kan tak! Har du ett tak som behöver bytas ut? Vi utför takläggningar och takrenoveringar inom betong- och tegeltak. Ett tak som lagts av kunniga fackmän står emot vatten och vind på ett optimalt sätt. På så vis minimeras risken för obehagliga överraskningar i form av läckor, vattenskador och mögel. Oavsett så kan du dessutom vara trygg med att våra takläggare är vana vid att förse fastigheter med olika typer av tak. Vi kan lägga plåttak likaväl som shingel eller tegelpannor och virket som vi använder till själva konstruktionen är alltid av högsta kvalitet. Givetvis har vi en säker arbetsmiljö och  tillhandahåller vi samtliga säkerhetsanordningar som krävs för att utföra ett takarbete.

Fördelar med att anlita oss för takläggning i Stockholm

Oavsett om du ska lägga plåttak eller tegelpannor finns det en rad fördelar med att anlita oss:

  • Vi arbetar alltid inom angivna tidsramar
  • Vi tar vårt uppdrag på största allvar och anställer endast utbildade fackmän
  • När du anlitar oss kan du nyttja ROT-avdraget
  • För en säker arbetsmiljö tillhandahåller vi samtliga säkerhetsanordningar som krävs för att utföra ett takarbete.

Vi har det som krävs för att bygga konstruktion för ett tak, så att regn och snö på ett säkert sätt rinner av det. Endast på så sätt kan taket hålla för många år framåt. Vi har höga säkerhetskrav på vår takläggning.

Plåtservice

Vi kan även hjälpa dig med plåtarbete i samband med en komplett takläggning (betong eller tegel). Vi väljer de mest rationella arbetsmetoderna beroende på underlaget och takets skick och jobbar endast med de bästa produkterna på marknaden.

Få en offert baserad på dina önskemål

Kontakta oss på Vilkels Bygg & Måleri Stockholm AB för en prisvärd offert för takläggning. För att du ska få ett pris baserat på dina behov kommer vi ta fram ett pris som grundar sig i det arbete du önskar få utfört. Utan dolda avgifter eller oväntade kostnader.