Om oss

Personlig byggservice med hög kvalitet

Varmt välkommen till oss på Vilkels Bygg och Måleri Stockholm AB i Stockholm. Vi är en modern firma med kunniga snickare i Stockholm. Vi hjälper kunder med bygguppdrag och renoveringar av varierande slag. Exempelvis kan vi utföra nyproduktioner, renoveringar, ombyggnationer, målningsarbeten samt tak- och fasadarbeten.och inte minst alla slags snickeriarbeten. Både företag och privatpersoner anlitar oss för våra tjänster och sedan start har vi hjälpt till med allt från små uppdrag i hemmiljö till mer omfattande byggarbeten.

Expertis och personlig service

Vid sidan av våra tekniska och praktiska kunskaper är återkoppling och tillgänglighet något som vi prioriterar. Att anlita våra snickare i Stockholm ska kännas enkelt och tryggt. Naturligtvis utför vi alla våra tjänster i enlighet med rådande säkerhetsföreskrifter och regelverk. Vid renovering och tillbyggnad av våtrum följer vi de särskilda branschregler som måste beaktas för att det ska bli säkert, lagenligt och fackmässigt utfört. Självklart har vi ansvarsförsäkring och våra hantverkare har den kompetens som krävs.

Har du en idé för ett projekt? Kontakta oss!

Kanske drömmer du om platsbyggda möbler eller en ny altan? Vi lyssnar gärna på dina idéer och kommer med förslag på hur ditt projekt kan genomföras. Våra snickare i Stockholm kan utföra allt ifrån finsnickeri till större byggarbeten. Naturligtvis kan du som privatperson dra fördel av ROT-avdraget för våra tjänster.

reco2022

Läs mer om vad våra kunder säger om oss!