viklundsbygg-bygga-altan

Bygga altan

Drömmer du om att göra om altanen? När det är dags att bygga altan i Stockholm är vi den rätta byggfirman att vända sig till. Vi har lång erfarenhet, bred kunskap och expertis i att bygga altaner – helt enligt dina önskemål.

Du väljer allt från material till design för att bygga altan

Att bygga en altan från grunden och få en fin uteplats att spendera era somrar på, är nog en dröm för många. Med vår tjänst för nybyggnation gör vi det möjligt för dig att tillsammans med oss designa din nya altan, där du får ange önskemål kring materialval och yta.

Vi kvalitetssäkrar alla led – från materialval och arbetsupplägg

Våra medarbetare är experter när det kommer till att skapa de rätta förutsättningarna för ett bra altan. Vi bygger inte bara en altan, vi bygger en plats för dig och din familj där ni kan leva och skapa minnen under flera år framöver. Därför ser vi till att allting sköts korrekt redan från första början där vi följer alla regler och riktlinjer som finns när man bygger altan. Kontakta oss på Vilkels Bygg och Måleri Stockholm AB så hjälper vi er att förverkliga er vision.

Vi erbjuder våra tjänster till:

  • Företag
  • Föreningar
  • Privatkunder
  • Fastighetsbolag
  • Kommuner
  • Kyrkor och församlingar

Nöjd-kund-garanti

Vi är måna om våra kunder, och sätter nöjda kunder som prioritering nummer ett. Med god kunskap och lång erfarenhet an vi erbjuda professionella taktjänster och helhetslösningar till dig som kund. Vi utför allt arbete med hög kvalité och marknadsmässiga priser. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert!

Läs mer om vad våra kunder säger om oss!