totalrenovering-viklundsbygg

Totalrenovering

Ett hem eller ett badrum kan verkligen göra en stor transformering av att endast genomgå en renovering, oavsett om det är en totalrenovering eller endast ett rum som får sig ett lyft. Har du en totalrenovering du vill diskutera i Stockholm? Hör av dig till oss för experthjälp!

Gör om hemma med en totalrenovering

Ibland genomför man en renovering för ett estetiskt lyft eller för att det behövs för att rummet, bostaden eller fastigheten inte ska förfalla.

Kontaktar du vår byggfirma så erbjuder vi allt från olika stora renoveringar till hela husbyggen.

Vi går igenom dina idéer, varför du känner att en renovering är nödvändig och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Det är viktigt att en renovering genomförs korrekt för att säkerställa att allt sker enligt de riktlinjer och regler som finns. Vi på Vilkels Bygg och Måleri Stockholm AB har lång erfarenhet och utför nyproduktioner, renoveringar, ombyggnationer och även projekt med mindre hyreshus. Vår specialitet är lång erfarenhet och bred expertis.

totalrenovering-hus-viklunds

Vilkels Bygg och Måleri Stockholm AB hjälper dig med totalentreprenad eller som det ibland kallas nyckelfärdiga /inflyttningsklara hus. Vi tar på oss alla arbetsmoment från leveransen av material och utförandet av arbetet till säkerhetsställningen av en säker arbetsmiljö och ett slut vi båda kan vara nöjda över.

ROT-avdrag för nybyggnation – prisvärt husbygge

 Om du vill ta tag i dina husdrömmar ska du kontakta oss redan idag för att få en första offert för vår byggtjänst. Då offerten blir baserad på dina specifikationer och önskemål uppskattar vi om du berättar allt du tänker dig så att vi kan presentera ett så precist prisförslag som möjligt för dig.

  • Glöm inte bort att du som privatperson har rätt att använda det förmånliga ROT-avdraget för att bygga hus i Stockholm. Med detta avdrag kan du få en kraftig rabatt på ditt husbygge.

Vi ser framemot att höra mer från dig och dina husdrömmar, vi hörs!